ارزش غذایی مواد خوراکی در جیره طیور جیره غذایی طیور شامل مواد مغذی انرژی، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که توسط مواد غذایی در جیره تامین می گردد. عمده ترین بخش مورد استفاده مواد غذایی که حدود 95 درصد کل جیره می باشد شامل مواد تامین کننده انرژی و پروتئین است. از […]
عوامل موثر در ناهنجاری های پا و لنگش در طیور ناهنجاری و لنگش پای جوجه ها تحت تاثیر عوامل ژنتیکی ، تغذیه گله مادر ، شرایط جوجه کشی ، بیماریهای عفونی ، تنش های محیطی و صدمات فیزیکی بوجود می آیند . جدید ترین و مهمترین عامل توسعه فلجی در سویه های جدید جوجه گوشتی […]
بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی تغذیه مهمترین امر در پرورش طیور بوده و حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد هزینه تولید را شامل می شود بنابراین با توجه به اهمیت و ضرورت آن لازم است که مدیریت تغذیه و کاربرد روش های جدید مدیریتی به عنوان یک مساله مهم وجدی مدنظر پرورش دهندگان قرار گیرد […]
ارزش غذایی مواد خوراکی در جیره طیور جیره غذایی طیور شامل مواد مغذی انرژی، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که توسط مواد غذایی در جیره تامین می گردد. عمده ترین بخش مورد استفاده مواد غذایی که حدود 95 درصد کل جیره می باشد شامل مواد تامین کننده انرژی و پروتئین است. از […]
عوامل موثر در ناهنجاری های پا و لنگش در طیور ناهنجاری و لنگش پای جوجه ها تحت تاثیر عوامل ژنتیکی ، تغذیه گله مادر ، شرایط جوجه کشی ، بیماریهای عفونی ، تنش های محیطی و صدمات فیزیکی بوجود می آیند . جدید ترین و مهمترین عامل توسعه فلجی در سویه های جدید جوجه گوشتی […]
بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی تغذیه مهمترین امر در پرورش طیور بوده و حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد هزینه تولید را شامل می شود بنابراین با توجه به اهمیت و ضرورت آن لازم است که مدیریت تغذیه و کاربرد روش های جدید مدیریتی به عنوان یک مساله مهم وجدی مدنظر پرورش دهندگان قرار گیرد […]
بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی تغذیه مهمترین امر در پرورش طیور بوده و حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد هزینه تولید را شامل می شود بنابراین با توجه به اهمیت و ضرورت آن لازم است که مدیریت تغذیه و کاربرد روش های جدید مدیریتی به عنوان یک مساله مهم وجدی مدنظر پرورش دهندگان قرار گیرد […]
عوامل موثر در ناهنجاری های پا و لنگش در طیور ناهنجاری و لنگش پای جوجه ها تحت تاثیر عوامل ژنتیکی ، تغذیه گله مادر ، شرایط جوجه کشی ، بیماریهای عفونی ، تنش های محیطی و صدمات فیزیکی بوجود می آیند . جدید ترین و مهمترین عامل توسعه فلجی در سویه های جدید جوجه گوشتی […]
گروه بازرگانی داودی در سال ۱۳۷۴ با تاسیس داروخانه دامپزشکی و دفتر توزیع نهاده های دام و طیور شروع به کار کرد. در سال ۱۳۸۱ فعالیت های تولیدی این گروه گسترش یافته و در زمینه پرورش مرغ گوشتی در سه واحد مرغداری ۶۰۰۰۰ قطعه ای جاده کسوج اردستان و ۳۰۰۰۰ قطعه ای جاده جعفر آباد زواره و یک واحد ۳۵۰۰۰ قطعه ای در جاده فساران اصفهان به امر تولید و پرورش مرغ گوشتی مبادرت نمود. در سال ۱۳۸۵ شرکت کیان دانه پارس
با هدف تولید و تهیه دان آماده مخصوص طیور تاسیس گردید که ریاست هیئت مدیره این شرکت به عهده آقای داودی مدیر عامل گروه بازرگانی داودی قرارداشته است.